با سلام من حدود نه ماه هست که دچار کمر درد و بی حسی در پای چپ هستم. الان بیشتر گودی کمرم سوزش دارم. ولی علایم دیسک را ندارم مثلا در حالت خواب پاهایم کامل بالا میاد. موقع ورزش و دویدن گاهی گودی کمرم بشدت داغ میشه. مشکلی بابت راه رفتن ندارم؛ ولی تمرکزم را بشدت به هم ریخته. دارو هم استفاده کردم. از همان اوایل هم ورزشهای متناسب را انجام میدم. لطفا راهنماییم کنید.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دارو ، فیزیوتراپی، نرمش و آب درمانی کمر درد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

چه نکاتی را قبل از جراحی آرتروز زانو باید در نظر گرفت ؟

مشکلات پوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

افسردگي پس از زايمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کراتیت باکتریايى

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

سالک پوستی یا لشمانیوز

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

علل دردهاي اندام تحتاني

راههای جلوگیری از سرطان چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]