سلام آقای دکتر من ۱۸فرودین ۹۸عمل پلاسماانجام دادم بعدازدوهفته خیلی خوب شده بودم ودردخیلی کم داشتم یااصلانداشتم ولی ۴۳روزبعدازعمل دردشدیدی دارم طوری که سخت میتونم راه برم یا حرکتی بکنم روزقبلش هم خیلی روی پاایستادم ونشستم خواستم ببینم این درد طبیعیه یانیازبه معاینه دارم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام همانگونه قبل از عمل گفته شده و در مقالات سایت نیز موجود میباشد، مدت زمان لازم جهت مشخص شدن نتیجه گیری درمان دیسک بالیزر پلاسما سه ماه است. در این مدت درد ممکن است رفت و برگشتی باشد. اگر بیمار تا سه ماه هیچگونه نتیجه ای نگیرد ، ممکن است نیاز به عمل باز باشد.انشالله شما نتیجه لازم را می گیرید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

تشخیص ترکیبات بدن

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

رفع دردهای مزمن و تقویت شانه با فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع زانو بند و کاربرد آنها

سندرم تخمدان پلی کیستیک

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا عدم نعوظ می تواند موجب ناباروری شود؟

نتیجه عمل جراحی لیزیک چه موقع مشخص می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

واریکوسل چه زمانی باعث ناباروری می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علائم و نشانه های پیری پوست چیست؟