سلام و عرض ادب آقای دکتر مریم احمدی 25ساله 1سال است که دچار دیسک بین مهره ای 4ا 5اهستم. این درد فقط در ناحیه کمرم هست و هیچ کدام از پاهام درد و یا سری ندارد. راحت در ناحیه پنجه و پاشنه می ایستم.ولی این در فقط در ناحیه کمر و پهلوم هستش.آیا نیاز به عمل هست؟ و تضمینی برای بعد عمل وجود دارد که بدتر نشه؟ لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در مواردی که درد فقط محدود به درد کمر باشد، کمتر ممکن است نیاز به عمل جراحی و یا لیزر دیسک کمر باشد. ام آر آی باید دیده و معاینه شوید [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه بردار

تغذیه در درمان زخم های معده

همه چیز در مورد پی آر پی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی

از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

توضیحاتی درباره بیماری پوستی روزاسه

علت و درمان بدون جراحی گیر افتادگی عصب سیاتیک، گردن،دست و شانه

7 آبان (29 اکتبر)؛ روز جهانی پسوریازیس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]