از نظر حسی و حرکتی و با پیاده روی مشکلی ندارم ولی در حال استراحت و فشار بر روی نشیمنگاه درد و سوزن سوزن شدن در باسن و ران و پاها شروع میشود لطفا راهنمایی فرمایید

دکتر بیژن فروغ :

با سلام ممكن است دچار سندروم پيريفورميس باشيد. توسط پزشك بايد معاينه شويد. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیلگن

آدرس مطب : تهران ، بزرگراه چمران ، ابتدای باقرخان غربی ، پلاک 89 قدیم ، 26 جدید ، طبقه همکف
تلفن : 66576424 - 021

نحوه انجام اسکلروتراپی واریس

بهترین و سریعترین درمان زخم بستر

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

چربی های شکمی چرا آب نمی شوند

کاربردهای متنوع تزریق بوتاکس

علت علائم عوارض و روشهای درمان انسداد کلیه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بیماری زونا

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

دستگاه فرکشنال آر اف

ليزر ليپوليز چيست و چگونه عمل می كند ؟