چند سالیه که لبهام به شدت خشک شدن وپوسته پوسته میشن وپوسته هاهرچندروز کنده میشن بعدکنده شدن روی پوست همون نواحی لبم دوباره خشکی میزنه این روند مدام تکرار میشه واین روند پوست لبم رو نازک کرده.این مشکلم از سالی شروع شد که فشار عصبی واسترس زیادی بهم وارد شد الان هم هر موقع تحت استرش و فشار روانی قرار میگیرم تشدید میشه از کرم و بالم روغن زیتون و ...مصرف کردم اما برطرف نشد- ازمایش خون تیروئیدو هورمون دادم گفتن نرماله جایی خوندم قارچ ها و باکتریها ممکن هست دخیل باشند من چون عفونت قارچی واژن دارم اونهم با استرس عود میکنه دیدم این دو میخوره به قارچی ویا میکروبی بودن بدنم.لطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در کنار مصرف بوم لب دقت کنید که زیاد به لبتان زبان نزنید و هر موقع خشک شد از بوم استفاده کنید از طرف دیگر پوسته های آن را نکنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

فازهای بلع و علایم و نشانه های اختلال بلع

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

اسکار کلوئید یا گوشت اضافه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کنترل علائم حیاتی شامل چه مواردی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علل نفخ معده

خطرات امواج فراصوت سونوگرافی

علل درد لگن

لیفت چشم گربه ای با نخ چگونه انجام میشود؟

همه چیز درباره تزریق پی آر پی و مزوتراپی پوست

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

نکات مهم در تزریق چربی به باسن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]