بسمه تعالی باسلام احتراما اینجانب باتوجه به داشتن تیروئیدی کم کار ومصرف مرتب داروهای تجویزی پزشک مربوطه حدودا به مدت دوهفته ای است که درناحیه کمر احساس درد ودر ناحیه پا خصوصا پای چپ در بدی دارم واحساس کرختی وبی حالی در پاهای خود احساس میکنم ودست چپم هم همیشه احساس برق گرفتگی میکنم واواسط ظهر این درد کمتر ودراوایل شب درد بیشتری احساس میکنم وباعث بی حرکتی من میشود من نگرا بیماری ام اس هستم ایا این میتواند علایم این بیماری باشد وشایان ذکر است که کارمند بوده وحدودا 8ساعت پشت میز مینشینم لطفا اینجانب راراهنمایی فرمایید

دکتر علی فرخانی :

درد پای چپ از کمر و برق گرفتگی دست چپ از گردن می تواند باشد. احتمال MS با یک چنین علائمی بعید به نظرمی رسد. مراجعه به پزشک مربوطه و در صورت لزوم انجام فیزیوتراپی می تواند مشکل شما را حل کند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

آب درماني چيست؟

سوالات رایج در مورد مونالیزا لیزر مخصوص بانوان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های ضرب خوردگی و آسیب به ستون فقرات

سندروم عضلانی شانه درد

روش های درمان بیماران دارای اضافه وزن یا چاقی - قسمت دوم

سائيدگی مفصل ( آرتروز، استئو آرتريت )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درد لگن در ناحیه مفصل ران

تزریق ژل برای فرم دهی به لبها