با سلام - یکی از مهره های پایین کمر مامانم روی هم خزیده و دکتر معاج سال قبل 10 جلسه فیزیوتراپی ویزیت کردند که کمر درد شون بهتر شد. حال امسال دوباره بعد ار یک مسافرت دوباره درد کمر شروع شد به طوری که درد شدیدی از زانو تا مچ دارند. دکتر مالج فرمودند چون دیابت نوع 2 دارند نمی توانند عمل کنند و حال دوباره 10 جلست فیزیو تراپی دارند می روند که از زمانی که دوره فیزیو تراپی شروع شده تا الان که جلسه 5 می باشد دردی از زانو تا مچ پاشون شدید شده است.سن مامان 50 سال می باشد . حال چه بایستی انجام داد تا درد تسکین یابد آیا درد مچ پاشون بهتر می شود و این درد از چه عاملی ایجاد شده است. با تشکر فراوان

دکتر علی فرخانی :

فعلا نیاز به استراحت می باشد. استراحت یعنی اجتناب از هر گونه فعالیت مضر و دردزا و برای کاهش درد و درمان نیاز به لیزر و فیزیوتراپی دارند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیمچ پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بیماری پاژه پستان چیست و چه علائمی دارد؟

پی آر پی مو چیست

انسداد مجاری اشکی چیست و چگونه درمان می شود ؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

با کمدون یا جوش زیر پوستی چه کنیم؟

عمل لیفت ابرو با جراحی چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ارتباط دیابت با بیماری کلیه

علت همزمانی تزریق چربی و پی ار پی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اهمیت استفاده از زینک بر سلامت پوست ومو

چگونه از پیری پوست اطراف چشم پیشگیری کنیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]