خسته نباشید آقای دکتر من موهای کم پشتی دارم ریزشم دآره ولی فک کنم طبیعیه,برای کم پشتیش از تونیک هم خیلی استفاده کردم نتیجه نمیده,خیلیارو دیدم ک از آمپول های بیوتین و بپانتین استفاده کردن و نتیجه گرفتن بدون نسخه پزشک,ب نظر شما عوارضی دآره؟منم میتونم بزنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این دو آمپول عارضه زیادی ندارد ولی معمولا درافرادی موثر است که کمبود این مواد را داشته باشند [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیافزایش تراکم مو

تلفن : 91620100 - 031

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت دوم

علائم و درمان نرمی غضروف کشکک زانو یا کندرومالاسی

التهاب فاشیای کف پا چیست؟

مزوتراپی چگونه انجام میشود؟

علت علائم و درمان بزرگ شدن کلیه

کاشت ناخن چه آسیبها و عوارضی دارد؟

رژیم مناسب برای افرادی که کبدچرب دارند

درمان کمردرد به روش کایروپراکتیک

زمان بندی سونوگرافی های بارداری چگونه است؟