با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر لطفا میشه راهنمایی کنید که چه غذاها یا داروهای گیاهی برای افزایش باروری مردان خوبه؟ و لطفا بگید خوردن کدوم ها باروری مردان رو کاهش میده؟ که استفاده نکنیم با تشکر

دکتر پیمان صالحی :

درود . توصیه کلی برای سلامت باروری و جنسی آقایان مصرف میوه جات و سبزیجات تازه و مغزهایی مانند گردو هست . [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیباروری سلامت جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

ماندگاری تزریق ژل به چه عواملی بستگی دارد؟

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال یا میکرونیدلینگ

ارتز و انواع کفی کفش طبی

مدت زمان جواب نمونه برداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

مزونیدلینگ برای لک و جوانسازی پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دلایل رادیکلوپاتی گردن

پرش پلک چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

Does shampoo stop hair loss ؟

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]