با سلام و خسته نباشد خدمت جناب دکتر من از بچگی تا سال 1386 به ورزش علاقه داشتم و واقعا هفته ای 10ال 15 ساعت ورزش میکردم و از سال 86 تا سال 89 بدلیل مسائل شغلی و زندگی دیگر موفق به ورزش نشدم و امسال هم بعنوان دبیر ورزش دوباره به عرصه ورزش برگشتم و این با درد در قسمت پاشنه شروع شد و هر زمانی که ورزش و فعالیتی حتی پیاده روی نیم ساعته داشته باشم صبحها برای یک الی دو دقیقه با درد عجیبی در پاشنه مواجهم و باید کمی راه بروم تا حدودی خوب شود. برای درمان این مشکل چکار باید بکنم؟

دکتر علی فرخانی :

درد صبحگاهی در پاشنه پا می تواند علامت خار پاشنه باشد. جهت معاینه و بررسی بیشتر حتماً به پزشک متخصص ویا این مرکز مراجعه فرمایید. از جمله درمانهای موثر موجود برای خار پاشنه، دستگاه ShockWave (یا همان ورژن تغییر یافته سنگ شکن کلیه) می باشد که در این مرکز از پیشرفته ترین دستگاه ShockWave استفاده می گردد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیخار پاشنه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اختلالات دو قطبی - قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا گیرندگان جنین یا اسپرم صلاح است که اهداکنندگان را بشناسند ؟قسمت اول

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

اسکلروتراپی برای درمان واریس صورت

روش جراحی رادیکال پروستات چگونه است؟

نحوه آمادگی برای جلسه اول لیزر موهای زائد

انواع لک صورت و درمان آن

التهاب مثانه یا سیستیت

عوارض و ماندگاری از بین بردن غبغب با لیزر اندولیفت

علائم آرتروز