با سلام خدمت شما من براي مدت يك سال و نيم بدون وقفه قرص جلوگيري مصرف مي كردم بعد از اون يكماه قرص مصرف نكردم و بعد مجددا از روز اول پريودم قرص بلارا مصرف كردم در روز دهم مصرف قرص نزديكي داشتم . اما از روز 19 مصرف قرص در حالي كه 2 عدد قرص دربسته باقي مانده دچار لكه بيني شدم و امروز كه روز بيستم مصرف قرص است لكه بيني من شديد تر شده نميدانم كه علت اين لكه بيني چيست و آيا بايد مصرف قرص را قطع كنم يا مشكل خاص ديگري بوجود آمده .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،مصرف قرص را حتی با وجود لکه بینی باید ادمه دهید. گاهی در برخی موارد همزمان با مصرف اولین دوره قرصهای پیشگیری این موراد رخ میدهد. که نگران کننده نیست. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

حذف موهای زائد با لیزر الکساندرایت

هر آنچه باید در مورد موبیلیزاسیون بدانید

رژیم غذایی در درمان و پیشگیری بزرگ شدن و سرطان خوش خیم پروستات

قوز قرنیه یا کراتوکونوس چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پینه پا چیست؟ تفاوت میخچه و پینه

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لک های قهوه ای روی پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تجویز روی و مکمل یاری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بهترین روش جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراقبت های بعد از جراحی پلک