سلام آقای دکتر. دو تا سوال داشتم. ممنون می شوم اگر پاسخ دهید. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ علت زیادی دارد ولی معمولا خشکی پوست است 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ بله و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ باید روی کرم را بخوانید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

روشهای درمان شکستگی مهره

خون ریزی مغزی به چه علت رخ می دهد و علائم خون ریزی مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سوفل يا صدای اضافی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

روزاسه (آکنه دوران بزرگسالی) چیست؟

علائم شکستگی مهره کمر بر اثر ضربه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیضه نزول نکرده (بیضه پنهان یا نهفته داخل شکم)

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ناراحتی های کوچک گوارشی و بارداری ( قسمت اول)

آشنایی با مزایا و معایب آمپولهای پیشگیری از بارداری DMPA

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

رفع عروق ریز عنکبوتی پا و صورت با لیزر اختصاصی عروق

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]