سوال :

سلام. پسری 24 ساله ام. 5 ساله که برای ریزش موهام فیناستراید1 و ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده میکنم. 1- اخیرا با دکترم درباره اقدام به بچه دار شدن صحبت کردم گفت نیازی نیست برای بچه دار شدن فیناستراید رو قطع کنی، فقط سه ماه اول حاملگی خانمت، نباید مصرفش کنی. قبلش طوری نمیشه. میخام بدونم این مطالبی که توی اینترنت در مورد قطع مصرف قبل از اقدام به بارداری وجود داره چقدر صحت داره؟ 2- آیا تماس پوستی همسرم با مایع منی من اشکالی نداره؟ 3- ورود مایعات خارج شده پیش از منی به داخل واژن اشکال نداره؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

به لحاظ علمی مطلبی را که پزشکتان گفته صحیح است. سایر توصیه ها بیشتر جنبه احتیاطی دارند و ناشی از حساسیت بیش از حدی است که در خصوص مسئله بارداری سالم وجود دارد و دلایلی مبنی بر اثر فیناستراید بر جنین از طرق مورد اشاره وجود ندارد. [1401-06-21]


پاسخ سوال پزشکیفیناستراید

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]