سلام.دختری 25 ساله هستم از 10-11 سالگی ویتیلیگو دارم.فک نمیکنم درمانی باشه که استفاده نکرده باشم(به غیر از لیزر که به علت پراکندگی لکه ها پزشک توصیه نکرد)2سال منوبنزون استفاده کردم خوب بودولی متاسفانه دیگه تولیدنمیشه ومن بلاتکلیف موندم.لطفا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در حال حاضر پوستتان را سفید کرده اید انواع دیگر مونو بنزن را استفاده نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

تلفن : 91620100 - 031

ضربه به ستون فقرات چه عوارضی می تواند داشته باشد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دلایل ایجاد درد عصب سه قلو و صورت چیست؟

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

محافظت در برابر آفتاب

دلایل لجبازی کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشی

عمل بلفاروپلاستی ترانس کونژ چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی تعیین جنسیت جنین

افراد تیز گوش در کمین بروز اختلال پرشنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]