باسلام.سوال بارداری در رابطه بدون دخولبارها مطرخ شده. من و نامزدم چنین رابطه ای داشتیم (چندین بار در چند روز متوالی) ،از کاندوم هم استفاده کردیم اما دو مرتبه کاندوم پاره شد که یک بار آن بعد از تعویض کاندوم پس از یک بار انزال بود. از روش اورژانسی با قرص اچ دی استفاده کردیم (اگرچه از بار اول رابطه حدود دو روز گذشته بود) کمتر از دو هفته بعد ایشون پریود شدن.در پریودشون لخته ی خونی شبیه بافت دیده شد مقدار خونریزی هم نسبتا کم بود. از آون زمان هم تا امروز که یک ماه از مصرف قرص گذشته مدام زیر شکمشون درد میکنه و از دو روز قبل نفخ دارن.علائم دیگری از بارداری رو نشون ندادن. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به پریود شدن ایشان خطر بارداری گذشته است. بافت دفع شده قطعه ای از دسیدوا و یا لایه داخلی اندومتر به نام دسیدوال کاست بوده که در برخی از دوره های پریود دفع میشود. علایمی که ذکر کرده اید هیجکدام نشانه اختصاصی بارداری نیست. در صورت تعویق پریود بعدی و نگرانی می توانید یکبار آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مزایای بکارگیری لیزر اندولیفت چیست؟

پانچ صورت؛ بهترین روش درمان جای جوش عمیق

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی داپلر (Doppler) چیست؟

بهترین راه ها و روش های جوانسازی گردن

سیستوسکوپی مثانه چیست؟

روشهای درمان اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

لیزر اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز در مورد علائم روماتیسم مفصلی

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک