باسلام وخسته نباشید چند سالی هست که پوست صورتم تیره میشه وپراز کک ومک وقتی به پزشک مراجعه می کنم برام داروی ترکیبی دست ساز وضد آفتاب تجویز می کنن که تاثیر مکنن ولی تا وقتی مصرف میکنم وقتی مگم میخام لیزکنم میگن احتمالش خیلی هست برگرده لطفا بگید چکارکنم آیا لیز خوبه واینکه سالی یک بار این کار تکرار بشه برای پوست صورت درسالهای بعد ضرری نداره .باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر کک مک اگر درست انجام شود خیلی مفید است و اگر ضد افتاب استفاده نمایید تا چند سال برگشت ندارد تکرار آن هم برای پوست ضرری ندارد [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

عوارض منفی کم شنوایی بر روابط بین فردی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

فولات و نقش آن در بدن

میکرونیدلینگ چیست و چگونه کار میکند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

لیفت ابرو چگونه انجام می شود

درمان تعریق زیاد با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کاهش منافذ باز با مواد طبیعی

شانس بارداری خود را از دست ندهید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

روشهای درمان شکستگی مهره