سلام خانم دکتر خسته نباشید بنده 27 ماه پیش از روش اورزانسی برای پیشگیری از بارداری استفاده کردم و بعد 8 روز پریود شدم. روز 5 پریود رابطه داشتم و مایع کاملا به داخل ریخته شد. الان میتونم دوباره از روش اورژانسی استفاده کنم؟ یا کلا مشکلی وجود نداره؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،در هر سیکل می توانید یکبار از روش اورژانس استفاده کنید. اما در صورت نگرانی می توانید از یک روش مطمئن پیشگیری مانند قرصهای پیشگیری در هر سیکل استفاده کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (2

ابروان خوش حالت

کاشت ریش و سبیل به روش FIT چه عوارض و معایبی دارد؟

تاثیر زاویه سازی فک و چانه با تزریق فیلر

خار پاشنه پا ، علائم و درمان های آن

همه چیز درباره جوش های زیر پوستی

وسواس فکری چیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تزریق چربی، بهترین راه چاق شدن صورت

سوالات رایج بیماران مبتلا به دیسک کمری