با سلام فراوان.من از ماینوکسیدیل 5% استفاده می کنم.پوست سرم هیچ حساسیتی ندارد ولی زیادی تکه های سفید بر روی پوست می ماند .در ضمن من هر سه روز یک بار حمام میروم و در حمام هم سرم را خیلی کم ماساژ می دهم چون موهایم خیلی بیشتر می ریزد؟لطفا راهنماییم کنید؟طرز شستن صحیح سر هر چند روز یکبار و چگونه است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است در حین مصرف ماینوکسیدیل هر یک روز درمیان حمام کنید و شستشوی کامل انجام دهید نگران ریزش نباشید [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رابطه میان سیگار کشیدن و کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان ضایعات عروقی با لیزر

self stimulation خود ارضائی کودکان یا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ریزش مو آندروژنیک در آقایان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

زگیل تناسلی

مهارت های ارتباطی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درمان آلوپسی آندروژنیک توسط روش میکرونیدلینگ

علائم هشدار دهنده در سرطان پستان

عمل بوکال فت یا تخلیه چربی صورت