خانم دکتر سلام تاکنون به سوالاتم پاسخ نداده شده از 8 روز بعد از نزدیکی که سوالم رو مطرح کردم الان 12 روز هست و من از دیروز شکمم سفت و سنگین شده احساس خستگی مفرط داشته و حتی از نظر روحیه ای بی دلیل گریه می کنم... یا زود از چیزی ناراحت می شم.. روز هشتم بعد از ارتباطمون که بی بی چک استفاده کردم منفی بود. لطفا راهنماییم کنین.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شمادرصورتی که از روش اورژانس استفاده کرده اید یک هفته تا 10 روز بعد پریود می شوید. شرایط روانی شما به دلیل نگرانی و ترس شما از بارداری است. در صورت نگرانی می توانید تست خون بارداری بدهید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

اصول تغذیه ورزشی

تاثیرات منفی استرس بر پوست و مو

تنگی مجرای ادرار

کلسیم

منوال تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مؤثرترین راه های درمان بورسیت زانو در کلینیک طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفلکسولوژی در طی بارداری و زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

کارکرد های پتاسیم

آیا قرص کلاژن و کرم کلاژن مصرف کنیم؟