سلام من 2خرداد به مطب مراجعه کردم سه قسمت از پوست صورتم یه مقدار سفید شده تشخیص شما خشکی(وشکه)بود پماد مومکین به مدت دو هفته برام تجویز شد دوره درمان تموم شده ولی پوستم تغیری نکرده .چیکار کنم?

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای درمان خشکی پوست علاوه بر استفاده از ضد آفتاب و مرطوب کننده پرهیز از عوامل محرک مانند شستشو با شوینده های تحریک کننده توصیه میشه در صورتیکه بهبودی حاصل نشد مجددا مراجعه فرمایید. [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیکن پلان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

احتقان پستان (پستان های پر از شیر، سفت و دردناک) در زنان

تزریق ژل و تاثیر آن بر زیبایی شما

چه زمانی شما و فرزندانتان نیاز به معاینه چشم دارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

پیچ خوردگی زانو چیست و چه علائمی دارد؟

پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

برگشت دوباره وزن

استرس و ناباروری - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]