سلام خسته نباشید.آقای دکتر من 34 سالمه و 2 سال پیش حدود 11 ماه قرص روآکوتان مصرف کردم و جوشهای صورتم خوب شد اما الان حدود 1 ماه میشه که دوباره صورتم جوشهای کیستی و دردناک میزنه به خصوص نزدیک تایم قاعدگی و در ضمن قصد باردارشدن هم دارم تورو خدا به من بگید چه کارکنم؟ میدونم که نمیتونم دوباره رواکوتان استفاده کنم آیا قرص دیگری یا محلول یا پمادی میتونم استفاده کنم؟ ممنون از راهنمایتون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از محلولهای ضد جوش میتوانید استفاده نمایید ولی احتمالا شما مشکل هورمونی دارید و چون قصد بارداری دارید نمیتوانید داروهای خوراکی مصرف نمایید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه

تلفن : 91620100 - 031

رهائی از استرس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

زگیل تناسلی یا وارت

درمان موهای زائد با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

طریقه انجام هایفوتراپی چگونه است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ناخنک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بارداری به روش آی یو آی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چرا پوست پیر میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بررسی روش های درمان آرتروز مفصل لگن و ران