با سلام واحترام خدمت اقای دکتر؛من پسر 21 ساله که 4ساله ماینوکسیدیل و1ساله فیناستراید مصرف میکنم که خط رویش مو به شکل یکMبزرگ درامده؛با خواندن مقاله ی شماتصمیم گرفتم به ماینوکسیدیل؛ اسید رتینوئیک اضافه کنم؛میخواستم بپرسم1‏)از کجا باید تهیه کنم؟2)نظر شما در مورد اضافه کردن چند قرص فیناستراید وچند قرص LDبه ماینوکسیدیل چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

‏)از کجا باید تهیه کنم؟ باید داروخانه برا ی شما بسازد یا از انواع خارجی که اسید رتینوییک دارد استفاده نمایید 2)نظر شما در مورد اضافه کردن چند قرص فیناستراید وچند قرص LDبه ماینوکسیدیل چیست؟ اثر زیادی ندارد به نظرم آزلاینک اسید اضافه نمایید [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

لنزهای تماسی ـ بخش پنجم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

نکات مراقبتی از پوستهای خشک

تزریق پی آر پی

حفظ باروری در مردان مبتلا به سرطان

علل ریزش مو و ابرو ، راهکار درمان آن

اهمیت تزریق چربی در زیبایی

لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟

آسیب ها و شکستگی استخوانهای صورت

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کنترل خشم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]