با سلام و خسته نباشید . در مورد قرص هایی که برای پر شدن صورت تبلیغ می شود سئوال داشتم . گفته می شود خوراکی و عصاره سویا ست .( در یک بسته 200 عدد قرص بری 3 ماهه ) آیا با وجود عوارض احتمالی میشه مصرف کرد ؟ قرص یا کرم معتبری برای پر شدن صورت وجود دارد ؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام. به طور قاطع عرض میکنم . هیچ قرصی وجود ندارد که تنها و اختصاصا صورت را پر کند، ترکیب آن هر چه که باشد. فریب این تبلیغات را نخورید. هیچ قرص و یا کرمی هم برای این منظور وجود ندارد. ترکیباتی که با این عنوان عرضه میشوند یا بی اثراند یا حاوی ترکیبات کورتونی هستند. ترکیبات کورتونی باعث چاقی بیمار گونه در کل بدن میشوند و نه تنها صورت و عوارض بسیاری دارند. تولید کنندگان و عرضه کنندگان این ترکیبات باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لیفت گونه با تزریق فیلر

رژیم غذایی در خستگی مزمن

بهترین زمان انجام سونوگرافی سینه

خال بکر چیست؟

علائم کشیدگی عضله تراپزیوس چیست؟

لاغری موضعی و رسیدن به اندام مناسب در کوتاه ترین زمان

توصیه هایی جهت درمان لاغری صورت

علائم آسیب دیدگی ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی