باعرض سلام وخسته نباشيد. آقاي دكتر پدرمن چندساله به يه بيماري مبتلاست كه پزشكان پسوريازيس تشخيص داده اند ولي علايمش زياد شبيه اين بيماري نيست مثلا قرمزي نداره و سفيده وپوست دوناحيه ازسرش كاملا خالي از مو شده ويه حالتي شبيه پوست سوخته داره. تغييري هم نميكنه و تو اين مدت كم وزياد نشده.سوالم ازخدمتتون اينه كه واقعا اين بيماري پسوريازيسه ويا چيز ديگه اي هست؟واينكه ميشه موهاي ريخته شده رو دوباره برگردوند؟با اين شرايط كاشت مو امكانپذير هست يانه؟باتشكر پيشاپيش از پاسخگويي شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پسوریازیس معمولا ریزش مو نمیدهد ( به این صورت که دو ناحیه را خالی کند). بهتر است یک نمونه برداری انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود. کاشت مو هم مشکلی ندارد ولی باید اول تشخیص قطعی شود [1401-02-28]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

خشکی و سوزش واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ترمیم تزریق چربی

نحوه عملکرد کلیه ها و مجرای ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

با عوارض سرطان مثانه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیزر فراکسل برای جای جوش

ایمونوتراپی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اهمیت اسکن آنومالی در زنان باردار

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آسیبهای پوستی ناشی از آرایش را به حداقل برساندید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی؛ جوانسازی پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]