سلام اقای دکتر مشکل پوست من میگن روز اسه هست لکه های قرمز وجای جوشو گاهی رگ های ریز قرمز و... اخرین دکتری که رفتم قرص داکسی سایکلین و پمادمترونیدازول داد یکماه مرتب مصرف کردم ولی... نمیدونم چکار کنم هرکاری میکنم بی فایدس سوالم اینه این دارو هارو ادامه بدم جواب یا نه میدونم باید معاینه بشم ولی شما معمولا برای روزاسه چه داروی های تجویز میکنید یه دنیا تشکر اگه کمکم کنید...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول درمان روزاسه همین دو دارو است ولی ممکن است هر پزشکی درکنار اینها داروهای دیگری داشنه باشد پرهیز از مصرف کاقیین و چای و قهوه داغ ،آفتاب و حرارت بسیار مهم است در ضمن درمان این بیماری طولانی است و باید حوصله داشته باشید. لیزر نیز در بعضی از بیماران موثر است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی بیوفیزیکال چگونه انجام می شود؟

نقش رزوراترول در ورزشکاران

طاسى سر

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

چگونه با کودکان سرطانی رفتار کنیم؟

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

میکرونیدل آر اف چیست و چه تأثیری روی پوست دارد؟

روشهای درمان لبخند لثه ای

تاثیر دستگاه های فانکشنال ارتودونسی در جلوگیری و درمان ناهنجاری های رشدی فک

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تشخیص ندول های تیروئید با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا می توان ماموگرافی را برای پستان دارای پروتز انجام داد؟