با سلام 1. چربی اضافی در نواحی بینی و اطراف آن همیشه در صورتم هست و در عین حال بعد از استحمام یا شستشو بشدت خشک میشه. از هیچ کرم نرم کننده ای نمیتونم استفاده کنم چون سریعا جوش میزنه. برای کنترل چربی و بازگرداندن نرمی وشادابی چکار کنم؟ 2. جوش هام در گونه ها بینی و اطراف آن و پیشانی میزنه. جوشهای سرسفید و قرمز. دکتری قرصی بهم داد که اسمش یادم نیست (یه شکل کپسول 10 عددی سفید رنگ، در نسخه اینطور نوشته شده: acnos) این قرص رو خوردم خیلی خوب شد ولی بعد از اتمام دوره جوشهام برگشت و چون این قرص خیلی گرونه (هر یک قرص 2 هزار تومان) توانایی خرید دوباره ندارم. راهنمائی کنید برای از بین بردن جوشها چکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای اولی باید کرم مرطوب کننده فاقد چربی استفاده نمایید برای دومی باید معاینه شوید [1401-10-08]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

راههای پیشگیری از سرطان پوست

تکنیک تزریق ژل لب مدل روسی

روابط زناشویی پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فلج عصب صورت (فلج بلز) به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آرتروز

پیر چشمی چیست

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

برای کاهش موهای زیر پوستی چه کنیم

درماتیت سبورئیک چیست؟

تزریق فیلر زیر چشم چه کاربردی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]