با سلام خدمت شما سوال من در مورد کلویید ها (زایده های گوشتی روی بدنم) است راستش م یه مدت متوه یه سری زایده هایی روی کتف و رانم شدم متاسفانه خیلییییی منو ناراحن و نگران کرده چون شنیدم روز به روز زیاد میشه با توجه به اینکه داییم هم کتفش پر شده از همین زایده ها!!! میخواستم ببسنم هیچ راهی برای پیشگیریش وجود نداره که من مثل اییم نشم؟؟چون از نظر زیبایی داره واسم مشکل ساز میشه یا اگر برای درمان ماعه کردم به طور حتمی درمان میشه یا باز ممکنه عود کنه؟؟لطفا واب منو بدید من خیلیییییی ناراحتم به خاطر این موضوع مرسی از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین راه درمان کردن ضایعات کلویید فعلی است . باید از انجام هر عمل جراحی یا اقدامات مشابه در این نواحی خودداری کنید اگر جوش دارید دستکاری نکنید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

لیزر اندولیفت برای روشن شدن پوست صورت

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

معایب، مزایا و نحوه تزریق ژل لب

آلوپسی آندروژنیک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کرایو لیپولیز

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

کلسیفیکاسیون پستان چیست و چگونه درمان می شود ؟

روند عمل جراحی آب مروارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

زگیل تناسلی چیست و خطرات زگیل تناسلی کدام است؟

پاک کردن تاتو با لیزر کیو سوئیچ