با سلام و خسته نباشید خدمت شما پزشک گرامی پوست کلوئید ساز دارم بعد عمل جراحی جای بخیه گوشت بدی آورده . باید چه کار کنم؟ در مقعد هم به دلیل یک بار یبوست خیلی شدید و زخم و خونریزی گوشت اضافه تولید شده. چندین سال هست که موهای زائد رو لیزر میکنم کم شده اما سالی یکی دوبار تکرار میکنم ممکنه راهنمائی بفرمائید ایا دارو یا درمانی هست که قطعا از بین ببره این موها رو خیلی ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فقط باید از جراحی پرهیز کنید باید لیزر را به همان روش ادامه دهید به مقاله کلویید مراجعه نمایید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

علائم و روشهای درمان آکنه کدامند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

راه های درمان هایپرهیدروزیس یا تعریق زیاد

سلولیت یا از بین رفتن صافی ویکنواختی پوست میان تنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

رادیولوژی رنگی سیستم گوارش

مواد مغذی ویتامین ها و پروتئین ها

تأثیر تزریق فیلر در لیفت ابرو

آخرین پیشرفتهای علمی درباره ملاسما

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

کاربرد و نحوه انجام رادیوگرافی ساده زانو

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]