سلام آقای دکتر خسته نباشید پسری هستم 26 ساله و روزی دو بار از ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده می کنم چند سوال داشتم روزی دوبار استفاده کردن از ماینوکسیدیل برام خیلی سخته آیا امکان داره فقط شب ها و اون هم 2 میل استفاده کنم؟یا اینکه امکان داره بجای ماینوکسیدیل 5 درصد از 10 درصد اسفاده کنم فقط شب ها؟در این صورت تاثیرش کم میشه؟ آیا بلافاصله بعد از ماینوکسیدیل می تونم از محلول سریتا t2 اسفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی از شما ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله همان یک میل هم کافی است لزومی ندارد همان ۵ خوب است خیر خیر در وقت دیگری استفاده نمایید خیر خواهش میکنم [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

روش های درمان بیماران دارای اضافه وزن یا چاقی - قسمت پنجم

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مهارت حل مساله

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

خال بکر چیست؟

آیا داشتن پوست چرب از پیری پوست جلوگیری می کند؟

چرا مادر در بهترین موقعیت برای کمک به کودک است؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

جراحی لیفت سینه، بهترین روش بالا کشیدن سینه افتاده چیست؟

قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]