آیا استفاده ماینوکسیدیل در افرادی که ریزش مو ندارند ولی مقدار کمی موهایشان کم پشت شده مشکلی ندارد.2_من موهام جنس بدی داره و پوست سرم هم پوسته میشه آیا با مصرف ماینوکسیدیل بدتر نمیشه//مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1-خیر مصرف ماینوکسیدیل در این افراد هم مشکلی ندارد و باعث رشد موی جدید میشود. 2-مشخص نیست باید استفاده کنید و اثرش را ببینید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو تقویت مو

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بی اشتهایی ( پرخوری ) عصبی در دختران و زنان جوان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جراحی لیزری بیرون زدگی دیسک و درمان درد سیاتیک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اختلالات مربوط به اضطراب غذایی

لاغری و تناسب اندام تا عید رویا نیست

هیسترو سالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا تزریق فیلر عوارض زیادی دارد؟

ماموپلاستی و رفع افتادگی سینه