با سلام و عرض خسته نباشید در اطراف بینی بنده و نقاطی دیگر از صورت پوست صورتم به صورت پوست پوست می شود و گاهی با چرب کردن خوب می شود البته با کرم ضدآفتاب بهتر می شود.این پوسته ها در سرم هم دیده می شود و گاهی با یک شامپو خاص برای مدتی خوب می شود ولی دوباره با همان شامپو سرم پوسته می کند. فقط زیاد حمام رفتن این پوسته ها را کم می کند و اگر سه روز شد که حمام نروم گاهی در سرم به صورت دونه پوستی در می آید. ممنون می شم پاسخ دهید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من شما درماتیت سبورییک دارید که هم صورت هم سر شما را درگیر کرده است . برای درمان به پزشک مراجعه نمایید [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

بیوپسی FNA تیروئید تحت گاید سونوگرافی

ورم بعد از تزریق ژل لب چند روز طول میکشد؟

کویتیشن چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

آیا پی آر پی در درمان ریزش مو موثر است؟

بارداری خارج از رحم چه زمانی مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درباره مزوتراپی بیشتر بدانید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟