سلام و خسته نباشید ببخشید من پسری 24ساله هستم. برای درمان بیماری ریزش موی سر به پزشک متخصص مراجعه کرده ام ایشان نیز فقط با کشیدن مو برایم فیناستراید 1میل (شبی یک عدد)و مینوکسیدیل 2% هر 12ساعت 30قطره و زینک پلاس هر روز یک قرص تجویز کرده اند. میخواستم ببینم این داروها بعدا عوارض خواصی ندارند ؟؟؟ چون ظاهرا میگویند فیناستراید عقیمی می آورد .و اینکه آیا تشخیص بدون آزمایش و.. درست می باشد؟؟؟ یک سوال دیگرم دارم که مربوط به پوست است و اینکه در ناحیه صورت چندتا خال یا لکه بوجود آمده که درنتیجه جوش های سر سیاه بود آیا فقط با لیزر میشود برشان داشت یا با پمادی چیزی هم میشه؟(مثل رژودرم)با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تشخیص ریزش مو مخصوصا نوع ارثی فقط با نگاه و تست کشیدن است. فیناستراید عقیمی نمیدهد ولی اگر نگران هستید مصرف نکنید. خالها باید حتما یک وسیله مثلا کوتر یا لیزر برداشته شود و کرمها در این مورد بی اثر هستند [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بیماری درماتیت سبورئیک چیست ؟

آیا تزریق چربی برای ورزشکاران مناسب است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اکتبر، ماه آگاهی سازی درباره سرطان سینه

فریب رژیم های کتوژنیک را نخورید

راهکار طبیعی برای بستن منافذ باز صورت

نکته های لیزر موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سلولیت چیست، چه علتی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ملاتونین قسمت دوم

تغذیه مناسب جهت تقویت موها