آقای دکتر از مجله "سیب سبز" مزاحمتون می‌شوم ممنون میشوم همچون بار پیش به سوال یکی از خواننده‌ها پاسخ دهید تا به عنوان سوال از شما در مجله چاپ شود. دختري 16ساله هستم وازپرمويي بدنم اذيت ميشم وميخواهم موهاي زائد بدنم روليزر كنم ولي اطرافيانم مي گويند ليزر موهاي زائد عوارض داره وسرطان پوست ايجاد ميكنه خواهش ميكنم من را راهنمايي كنيد ايا لیزر سرطان پوست می‌آورد يانه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر بخواهیم به زبان ساده در مورد لیزر صحبت کنیم باید بگوییم که لیزر یک منبع نوری تک رنگ و تک طول موج است که بدلیل هم‌فاز و موازی بودن امواج نور می تواند با دقت به نقطه‌های کوچکی با انرژی بسیار بالا بتابد. لیزرها بر اساس منبع تولید نور که می تواند از جنس گاز، مایع یا جامد باشد نامگذاری میشوند.به عنوان مثال در لیزر دی اکسیدکربن از گاز دی اکسیدکربن به عنوان منبع تولید انرژی استفاده میشود.با توجه به تمرکز لیزر هدف این است که تخریب سلولهای خاص هدف انجام شود ولی به بافت اطراف آن آسیبی وارد نشود.به دلیل همین تمرکز، اشعه‌ی لیزر از توانایی بالایی در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی برخوردار است. از صحبتهای بالا این نکته مشخص میشود که لیزر از جنس نور است فقط انرژی آن افزایش یافته است به همین دلیل لیزر نمیتواند باعث ایجاد سرطان شود.از طرف دیگر بررسی‌‌های علمی فراوانی که بر روی اثرات وعوارض لیزر انجام شده است هیچیک اثر سرطان زایی برای لیزر نشان نداده است.شاید این تقکر از اینجا ناشی میشود که بسیاری از مردم لیزر را مثل اشعه ایکس میدانند.تنها نکته مهم این است که لیزر باید حتماً توسط متخصص پوست انجام شود تا عوارض معمول لیزر مثل تیرگی‌ها گذرا یا قرمزی که بدلیل تنظیم غلط دستگاه لیزر است ظاهر نشود. [1401-10-13]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

ماساژ دور چشم برای کاهش پف و تیرگی اطراف آن

بیوگرافی دکتر آناهیتا شاهین گهر

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تغذيه و رژيم غذایی در آرتروز

سوالات شایع در مورد پیوند مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جوان سازی پوست با هایفو و آر اف

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کدام دردها با ماساژ درمانی بهبود می یابند؟

درمان قطعی افتادگی صورت

علل بروز سلولیت در زنان و مردان