کمرم جوش میزنه.سه سال راکوتان میخوردم خوب شدم ولی دوباره شروع شده .جای جوش قهوه ای هم دارم. دوباره باید راکوتان بخورم؟؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظرم با داروی موضعی بهبود دارید. برای جای جوشها هم ضد لک یا لیزر مفید است [1401-07-06]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

اثرات کباب کردن غذا بر سلامتی

فواید ورزش در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تومور مخچه چیست؟علت ایجاد تومور مخچه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نخاع ما تا پایین ستون فقرات نمی آید و کمر را نیمه کاره رها می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

لیزر کیوسوئیچ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

برای لیفت غیر جراحی ابروها چه روشهایی وجود دارد؟