با سلام خانم 28 ساله هستم که 2 ساله ازدواج کردم همیشه پریود منظمی داشتم اما 2 ماه پیش پریودم 10 روز عقب افتاد که جواب بیبی چک منفی بود و آزمایش خون هم منفی بود پزشکم علت این تاخیر را استرس و اظطراب اعلام کرد(دانشجوی کارشناسی ارشد هستم) اما این ماه مجددا 10 روز تاخیر در پریودم بود آیا خطری منو تهدید میکنه؟ممکنه عفونت باشه؟ضمنا معاینه نشدم،برای تنظیم پریودم می تونم از قرص ال دی بمدت 3 ماه استفاده کنم؟روش پیشگیری کاندوم است

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در صورت تکرار این بی نظمی برای بررسی هورمونی به پزشکتان مراجعه کنید خیر معمولا عفونت واژن باعث تعویق پریود به این مدت نمی شود. پس از بررسی توسط پزشک یا ماما با توجه به تشخیص ایشان می توانید روش پیشگیریتان را انتخاب کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی عفونی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آرتروز زانو

چه مقدار کرم؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

چگونه از کیفیت عملکرد کلیه ها مطمئن شویم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هر آنچه که باید در مورد کاشت ریش و سبیل بدانید

آسم و تغذیه

حل مشکلات جنسی بین زوجین با سکس تراپی

بیماری سیستیک فیبروزیز Cystic fibrosis یا سی اف چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

شوره سر