سلام.من 20 سالگی که کسی توی خانواده ما بی ریش نیست.برای کمی رویش مو به دکتر مراجعه کردم برام تستسترون تجویز کردند. هر 20 روز یک بار تزریق می کردم.8 آمپول زدم .الان 25 سالمه بازم پر پشت نیست.از ماینوکسیدیل 5% استفاده می کنم.آیا این پر می شه؟ ضمنا بعد از زدن اون آمپول مایع منی من کم شد واسه همین دیگه نزدم.این چه علامتی؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من قبل از استفاده محلول ماینوکسیدیل باید بررسی هورمونی انجام شود تا دقیقاً مشکل شما مشخص شود [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو

تلفن : 91620100 - 031

علت افتادگی پوست چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

برای وضعیت هالوکس والگوس، بهتر است چه کفش هایی بپوشیم؟

ساختمان دندان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

کاهش میل جنسی در مبتلایان به سرطان پستان با مهارکننده های آروماتاز

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازی زیر چشم با تزریق ژل

افتادگی پوست چگونه درمان میشود؟

آیا به عوارض کاشت ریش و سبیل آگاه هستید؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نعوظ آلت تناسلی هنگام خواب و ارتباط آن با شکستگی آلت

درمان چاقی