سلام خدمت جناب آقای دکتر زنی 33 ساله هستم. مدت طولانی هست که ریزش موی دوره ای دارم. دفعات قبل با مصرف مکمل ویتامین ریزش موها کم میشد . چند ماه قبل به دنبال ریزش مو به پزشک مراجعه کردم که با آزمایش مشخص شد کم کاری تیروئید دارم (tsh 11 بود) الان مدت 1 ماه هست که لووتیروکسین مصرف میکنم ( روزی یک قرص 5 شنبه و جمعه نصف قرص)اما همچنان ریزش مو دارم با توجه به این که پزشک غدد به من گفتند که ریزش مو قطع میشه. میزان گلبول قرمز و هموگلوبینم نرمال بود . و میزان فریتین 16. از شما خواهش میکنم در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمائید. با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو 6-3 ماه بعد از درمان کامل تیرویید بهبود دارد. در ضمن بهتر است که قرص آهن هم برای 3 ماه مصرف نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیتیروئید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

کم پشتی ریش و سبیل در آقایان

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

ناخن های سالم

شایع ترین آسیب های ورزشی زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره جراحی زیبایی بینی و رینوپلاستی بیشتر بدانید

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

علت ایجاد قارچ ناخن دست و پا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زگیل تناسلی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

یادآوری خواب و رویا

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]