با سلام حدود يك هفته است بدنم خارش ميگيريه و دونه ميزنه و ورم ميكنه و گفتن كهيره من 25سالمه و تا حالا سابقه بروز حساسيت نداشتم به دليل مشكل يبوست دكتر مترونيدازول و لاكتولوز داد كه تقريبا يك هفته بعدش اينظوري شدم البته قبلا قرص مترونيد ازول خورده بودم اينظوري نشده بودم. روزي كه اين اتفاق افتاد يك باقلوا و انگور خوردم و اون داروها هم ميخوردم كه يكدفعه بدنم اينظوري شد. دكتر خيلي از مواد و گفته نخورم يعني الان كلا من فقط سبزيجات ژخته ميخورم و كلافه شدم و قرص تفلست تاثيري نكرده پيش متخصص آلرزي رفتم تو مشهد دكتر رضا فريد حسيني ولي هنوز خوب نشدم چيكار كنم كمك كنيد لاكتولوز و مترونيدازول قطع كردم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

به کهیری که کمتر از شش هفته طول بکشه کهیر حاد گفته میشه از هر چهار نفر یک نفر حداقل یک بار در طول زندگی دچار کهیر حاد میشه. علل کهیر حاد اکثرا آلرژی است به کوادی مانند داروها غذاها عفونتها حشرات و گیاهان و .... اگه علت کهیر رو تونستید تشخیص بدید با قطع تماس با اون برطرف میشه. اکثر موارد کهیر حاد در عرض چند هفته برطرف میشن در این مدت باید داروهای ضد کهیر مصرف کنید. در سایت مقاله ای در مورد کهیر هست. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیکهیر

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

حجم دادن به واژن با تزریق چربی به لابیا

توانایی مغز و دیگر اجزای بدن انسان برای زندگی فرازمینی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

انواع بیماریهای شبکیه چشم و علائم آنها

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اهمیت لبنیات

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان

رفع موهای زائد با لیزر

درمان فتق یا پارگی دیسک کمر با روش های غیر جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نارسایی یا کم کاری مزمن و از کار افتادن کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علائم پیری پوست و راه های مقابله با آن