سلام.وقت بخیر. مشاور تغذیه رفتم بهم قرص wellman روزی یک عدد به مدت 30 روز داده.(مولتی ویتامین) تالاسمی مینور آلفا هستم و حساسیت هم دارم و پارسال کهیر زدم. چند سال جوش میزنم اما چند ماهی هست که خیلی جوش ها کم شده. پسر 24 ساله با پوستی چرب. آیا این مولتی ویتامین می تونه حساسیت را زیاد یا جوش ها رو از دوباره بوجود بیاره یا تشدید کنه؟ مصرف کنم قرص رو؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر مصرف کنید [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

توصیه های طب سنتی برای مراقبت از پوست

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

هرآنچه باید درمورد مناطق اروژنیک و رابطه جنسی رضایت بخش بدانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فرکشنال رادیوفرکونسی سوزنی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رنال کولیک، بیماری هزار چهره

پانورکس چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا ناباروری مردان قابل درمان است؟

چرا انجام سونوگرافی در بارداری ضروری است؟

جوانسازی پوست دست چگونه انجام می شود؟