سلام. من همان موقع که کهیر (از سرما به گرما)زدم.پوسته ریزی ابرو هم پیدا کردم. میگن کهیر ناشی از واکنش افطاری سیستم ایمنی بدن هست و درماتیت سبوره ناشی از اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن. الان بنده که هر دو دچار هستم. مگر میشه هم سیستم ایمنی هم بیش از حد فعال باشه هم تنبل؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درماتیت سبوره دو پروسه جداگانه است و کاری به هم ندارد ضمنا مکانیسم سبوره هنوز دقیق مشخص نیست [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

هیچگاه این قسمت از صورت خود را فراموش نکنید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بیماری لوپوس

تعیین وضعیت ریه ها با رادیولوژی قفسه سینه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

فراورده های ضدچروک موضعی

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

آیا جوانسازی پوست با هایفوتراپی دائمی است؟

ریزش موی سکه ای چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بزرگ شدن طحال یا اسپلنومگالی چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده میشود؟

هیدرو سونوگرافی چیست ؟

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]