سلام من دوسال پیش تتو ابرو کردم وبعد چون راضی نبودم برایم با همرنگی به حساب پاک کردن که خیلی ناراضی بودم رفتم عطاری وبا کمک عصاره های گیاهی مقداری از تتو ها را پاک کردن فقط دو گیرش مونده حالا میخوام این خطهای کرم وبعضی جاها تتو سیاه مونده پاک کنم سوالی که دارم اینکه برای پاک کردن این باقیمانده ها میتونم از پماد هیدروکینون یا محلول ترتنویین استفاده کنم تا به مرور لایه برداری سریعتر انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر میشوم چیزی هست که بشود استفاده کنم واثر بخش باشد عنوان کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید حتما لیزر کیوسوئیچ شود عمق تاتو زیاد است و جنس آن با لک متفاوت است پس هیدروکینون هیچ اثری ندارد [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ

تلفن : 91620100 - 031

آیا جلوگیری از سفید شدن مو ممکن است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان و اصلاح صورت نامتقارن بدون جراحی با تزریق فیلر

فیلر پیشانی برای چه کسانی توصیه میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد و مزایای تزریق فیلر به گردن

درمان اسکار آکنه با لیزر

مراقبتهای قبل و بعد کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیپولیزر چیست و نتیجه لیپولیزر کی ظاهر می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم ابریژن