با عرض سلام و خسته نباشید. من 26 سالمه و الان ماه دوم هست که برای بارداری اقدام کردم.ماه قبل بعد از اقدام تا زمان پریود دل دردهای ناگهانی و کمی حالت تهوع داشتم طوریکه فکر میکردم از علائم بارداری هست.ولی متاسفانه باردار نبودم.این ماه هم همین علائم رو دارم. آیا ممکنه به منی مرد حساسیت داشته باشم؟دلیلش چی میتونه باشه؟(چون قبلا همیشه از کاندوم استفاده میکردم به غیر از روزهای آخر دوره.)

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به نظر نمی رسد به مایع منی حساسیت داشته باشید علت تهوع و دل درد شما میتواند نگرانی در مورد به تعویق افتادن پریود و یا واکنشهای شما نسبت به نزدیکی باشد. یعنی نگرانی بیشتر شما از باردار نشدن و حساسیت بیشتر شما روی این موضوع است.با این حال در صورتی که این علایم ادامه یابد حتما برای بررسی به یک متخصص گوارش نیز مراجعه کنید. ونیز در طی آمیزش سعی کنید حتما معاشقه داشته باشید و زیاد به نتیجه کار در مورد باردار شدن و یا نشدن فکر نکیند. تا دجار علایم عصبی پس از آن نشوید. [1401-07-27]

پاسخ سوال پزشکیمنی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جوانسازی با تزریق بوتاکس چقدر ماندگاری دارد؟

علت و علائم شکستگی مچ پا،روشهای درمان شکستگی استخوان مچ پا

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بهترین مواد غذایی برای پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

خواص تغذیه ای ماهی

تزریق ژل اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علل مقاومت به درمانهای موضعی در بیماران پسوریازیس

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آکنه با چه دارویی درمان می شود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی دیسک به روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]