با سلام و عرض خسته نباشید.دختر 19 ساله هستم و یک ماهه ازدواج کردم،هفته پیش بدون کاندوم سکس داشتیم و دو روز بعد از قرص "روز بعد" استفاده کردم.عوارض خاصی نداشتم تا اینکه یک روز بعد از خوردن قرص دوم وقتی که به دستشویی رفتم بعد از ادرار کردن،درد عجیبی توی ناحیه ی زیر نافم احساس کردم.درد قطع نشد و بعد از اون فشار رو توی اون ناحیه حس می کردم و احساس می کردم که احتیاج دارم دوباره برم دستشویی ولی وقتی دستشویی می رفتم،فقط مقدار خیلی کمی ادرار خارج می شد و بعد از اون درد شدید.بعد از چند بار دستشویی رفتن،قطره های خون هم همراه با ادرار داشتم... به خاطره محدودیت کارکتر ادامه رو توی بعدی می پرسم...

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به درد هنگام ادرار یعنی دیزوری .و خون ادراری بهترین اقدام مراجعه به پزشک برای بررسی علت آن که احتمالا عفونت ادراری- سیستیت- است می باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیادرار

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ناباروری مردان ( قسمت اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

قرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری-بخش اول

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

برای زیر چشم تزریق ژل بهتر است یا چربی؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

اوستئیت پوبیس یکی از علل درد کشاله ران

آیا روشی برای سفت شدن پوست وجود دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق فیلر به شقیقه برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اختلال دوقطبی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

عکسبرداری از سینوس ها با اشعه ایکس