باسلام. برای روشن شدن تیرگی ناحیه تناسلی در خانم ها چه راه حلی وجود داره؟ آیا استفاده از آبلیمو موثره و اگر موثره چندبار در هفته باید استفاده بشه؟ سوال دوم اینکه برای پاک کردن ترک های ناشی از چاقی و لاغری چی کار باید کرد؟ پیشاپیش ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای روشن کننده معمولا به صورت طولانی که مصرف شود موثر هستند. برای ترکهای پوستی در حال حاضر آر اف فرکشنال موثر ترین درمان میباشد لطفا به مقاله ار اف فرکشنال مراجعه نمایید. [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال ترک پوست

تلفن : 91620100 - 031

سوالات بیشتر پرسیده شده در مورد هرنی دیسکال

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان سرطان پستان در مراحل اولیه به چه صورت است؟

چگونه شامپوی مناسب موهای خود را انتخاب کنید ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

شاک ويو درماني چيست؟

مقایسه کویتیشن و کرایولیپولیز

دیورتیکول روده ی بزرگ

صندلی مناسب

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق ژل کانتورینگ صورت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق کورتون (استروئید) در مفصل زانو برای کاهش درد و التهاب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]