سلام خانم دكتر،من 24سالمه 6ماهه ازدواج كردم.اما موقع نزديكي خيلي درد دارم كه حتي نميتونم اين درد و تحمل كنم.دكتر هم رفتم و ايشون گفتن پرده تون از نوع ارتجاعي.از ژلهاي آميزشي هم استفاده كردم اما بازم درد دارم.مقاله واژينيسموس شما رو مطالعه كردم.لطفا بهم بگيد براي درمان اين مشكل بايد كجا و پيش چه كسي مراجعه كنم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای درمان واژنیسموس می توانید به نشانی موجود در سایت تهران یوسف آباد ، خیابان ۵۷ ، پلاک ۲۴ ، طبقه سوم ، کلینیک یاریگرتلفن : 88060379 تماس بگیرید. تمام بیماران با این روش های درمانی جدید در عرض مدت کوتاهی بهبود می یابند. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

راههای تشخیص آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

درمان خط اخم با تزریق فیلر

عوامل تغذیه ای مؤثر روی میزان چربیهای خون

آر اف فرکشنال سوزنی موثرترین روش جوانسازی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش زنجبیل در ورزشکاران

عمل میومکتومی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری های انسدادی مزمن ریوی و عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

لیفت لب بالا بدون جراحی چگونه است؟

آیا افزایش قد بعد از بسته شدن صفحات رشد ممکن است؟