با سلام جناب آآقای دکتر شوشتری، من بیمار خودتون هستم،جهت درمان جوش صورت مراجعه کردم و 4 ماه راکوتان مصرف کردم که بهبودی حاصل شد، 8 ماه گذشته و دوباره جوش میزنه صورتم،ضمن این که جدیدا دچار لک صورت هم شدم که در حال حاضر کرم ضد لک گرندل استفاده میکنم.برای حل مشکلم چه باید کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به شدت جوش دارد اگر کم باشد با درمان موضعی کنترل میشود ولی اگر زیاد باشد لازم است که دوباره داروی خوارکی مصرف نمایید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

طب سوزنی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

مکمل ها و داروهای چاق کننده

سندروم مثانه دردناک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پاسخ به سؤالات آی یو دی(1)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ساده ترین مراقبت های زیبایی پوست و مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جراحی لیزری بیرون زدگی دیسک و درمان درد سیاتیک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کودکان بد غذا

بررسی علت اختلال كلامی و مهارت ارتباطی كودک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

راهکارهای تسریع رشد ابروها