سوال :

سلام آقای دکتر من یه پسر 16 ساله هستم یک ساله تحت نظر پزشکم مو هام ارثی کم پشته یک ساله فقط برام مکمل و ویتامین تجویز میکنه و دو سری آخر به همراه مکمل تونیک هم تجویز کردن و حالا تموم شدن راستش تصمیم ندارم دیگه مراجعه کنم اخه اصلا فرقی نکردم تا حالا. اوایل بهمن مو هام رو با دنده سه چهار زدم که اسپری راحت تر برسه به ریشه موها و هنوزم به صورت معمولی سابق نشدن و دیر دارن رشد میکنن. یعنی من دیگه کم پشتی موهام خوب نمیشه؟ ترخدا اگه راهی هست بگیداخه من یه نوجوون هستم خیلی افسرده وناامیدم.


دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه واقعا تشخیص ریزش موتون ریزش موی ارثی مکملها و کوتاه کردن مو در درمان اون نقشی ندارند. بعضی از محصولات موضعی تا حدودی در جلوگیری از پیشرفت ریزش مو موثرند. در بین این محصولات ماینوکسیدیل بیشتر در منابع علمی مورد پذیرش قرار گرفته است [1401-02-24]


پاسخ سوال پزشکیافزایش تراکم مو ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آگاهی درباره سرطان پستان با کتاب سیب صورتی

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

علت زود جذب شدن ژل لب چیست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سفید کردن پوست با منوبنزن

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خال سباسه

دکتر فرشید دبیرزاده [ پوست و مو ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

بوی ناخوشایند کشاله ران و راه های مقابله

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]