باسلام وآرزوی سلامتی وتوفیق روزافزون برای جنابعالی؛بنده پسری 27ساله هستم 5سال پیش اوایل ورود به دانشگاه براثراسترس موهام کم پشت شدن بعد گذشت2سال کم کم پرپشت تر شدن هم اکنون اگه درموقعیت استرس زا قراربگیرم دوسه هفته ای ریزش بیشترازحد نرمال میشه وپوست سرم خارش وسوزن سوزن میشه مجددا بهترمیشم درضمن زمینه ارثی نداریم میخواستم علت وراه درمان بدونم به ویژه مساله سوزن سوزن شدن وخارش پوست سر؛باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته برای اظهار نظر دقیقتر نیاز دارید به متخصص پوست مراجعه کنید. اما استرسهای روانی میتوانند جز عوامل ریزش مو باشند . اما در اکثر موارد با برطرف شدن استرس ریزش مو نیز کاهش میابد و موها مجددا وارد فاز رشد میشوند. بنابر این غالبا استرس جز علل طاسی یا کم پشتی موی دایمی نیست.مگر اینکه شما دارای زمینه های دیگر ریزش مو مانند ریزش موی ارثی باشید. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

با این راهکارهای ساده عفونت گوش را درمان کنید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

همه چیز درباره ساب سیژن

بریس یا ارتوز چیست؟

علل ترشح از نوک پستان چیست ؟

عوارض جدید کرونا بر سلامت گوش و شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آرتروز گردن چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هفت علامت خطر در بارداری که نباید فراموش شوند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مناسب ترین شوینده سر برای من کدام است؟