سوال :

سلام بر شما . دکتر جان مو های کرکی در سرم زیاد هست آیا به روش پی آر پی و غیره میتوانند دوباره ضخیم شوند چند عکس برای شما ارسال کرده ام و اینکه با مصرف صابون گوگرد دیگر خارش و شوره چسبیده به سر ندارم و در ریشه موها درد دیگر ندارم آیا میتوانم هر از گاهی از این صابون مصرف کنم با تشکر


دکتر جمال الدین حسن زاده :

روش پی آر پی در بعضی موارد کمک کننده میباشد .پیش بینی میزان اثر بخشی آن زیاد بصورت دقیق امکان پذیر نیست. اما میتونید یکبار اون رو انجام بدید و درصورت مشاده بهبودی مجددا تکرار کنید. کیفیت انجام کار و کیت مورد استفاده در حصول نتیجه اهمیت داره.درصورتیکه صابون گوگرد باعث کنترل شوره سرتون میشه منعی برای ادامه استفاده از اون نیست. [1400-06-15]


پاسخ سوال پزشکیمو پی آر پی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پارگی تاندون شانه چیست و چگونه میتوان از آن جلوگیری کرد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی بعد از جراحی روده بزرگ

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

نحوه استفاده از کرم تریامسینولون استوتاید

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

ریزش سکه ای ریش در آقایان

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

سیانوز ( کبودی ) در کودکان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

درمان زخم پوست سر

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]