سلام بر شما . دکتر جان مو های کرکی در سرم زیاد هست آیا به روش پی آر پی و غیره میتوانند دوباره ضخیم شوند چند عکس برای شما ارسال کرده ام و اینکه با مصرف صابون گوگرد دیگر خارش و شوره چسبیده به سر ندارم و در ریشه موها درد دیگر ندارم آیا میتوانم هر از گاهی از این صابون مصرف کنم با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

روش پی آر پی در بعضی موارد کمک کننده میباشد .پیش بینی میزان اثر بخشی آن زیاد بصورت دقیق امکان پذیر نیست. اما میتونید یکبار اون رو انجام بدید و درصورت مشاده بهبودی مجددا تکرار کنید. کیفیت انجام کار و کیت مورد استفاده در حصول نتیجه اهمیت داره.درصورتیکه صابون گوگرد باعث کنترل شوره سرتون میشه منعی برای ادامه استفاده از اون نیست. [1401-02-17]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی مو شوره

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سوالات رایج مزوتراپی

تزریق چربی نانوفت و جوانسازی پوست

پروتکل انجام کرایولیپولیز

ارگاسم خشک چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازی پوست دور چشم با روش MFU

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اطلاعاتی درباره جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی)

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

دندان قروچه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

اوزون تراپی مو چیست و چه فوایدی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کهیر چیست و چگونه درمان می شود؟