سلام اقای دکتر خسته نباشید چن بار سوال پرسیدم جواب نگرفتم راهمم دوره دانشگاهم فعلا نمیتونم برگردم یه سوال دارم ضروریه چن مدت پیش برای ریزش مو اومدم خدمتتون ماینواکسیدیل به همراه قرصش را برایم تجویز کردید بعد یه مدت قطع کردم یه شامپو دیگه زدم خیلی ریزش موی شدید پیدا کردم اون شامپو را قطع کردم دوباره دارم دارو شمارا مصرف میکنم خیلی ریزش داره ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی نگرانم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای شما محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید تجویز شده. ریزش موی شما ارتباطی با قطع شامپو یا نوع شامپو نداره. داروهاتون رو ادامه بدید. نوع ریزش موی شما از نوع ارثی است. داروهای تجویز شده تا زمان مصرف موثرند با قطع اون مجددا دچار ریزش مو خواهید شد. [1401-02-13]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تست تشخیصی باریم انما چیست؟

تغذیه و دستگاه تنفس

روشهای قرینه سازی صورت بدون جراحی

درمان افتادگی پلک یا بلفاروپلاستی

سرطان پروستات و ارتباط آن با فعالیت جنسی

از بین بردن قوز بینی با تزریق ژل بینی

درمان قفل شدن انگشتان دست با روشهای سرپایی طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رژیم غذایی در بیماران خارش دار